E-mail: info@androvera.com Fax: +36 1 240 9291 Mobil: +36 70 39 89 289 Cím: 1036 Budapest, Dereglye utca 2.
Tárhely + Honlap = Androvera

Hosting Csomagok

InformációkLow csomagMedium csomagHigh csomagSoldier csomag

Tárhely méret1.000 MB5.000 MB20.000 MB30.000 MB

Éves díj12.700,- Ft25.400,- Ft38.100,- Ft50.800,- Ft+Áfa

99% rendelkezésre állásigenigenigenigen

Supportigenigenigenigen

Napi mentésigenigenigenigen

Vírus és spam szűrésigenigenigenigen

PHP 5.3igenigenigenigen

MySQL adatbáziskorlátlankorlátlankorlátlankorlátlan

Aldomainek számakorlátlankorlátlankorlátlankorlátlan

FTP felhasználókorlátlankorlátlankorlátlankorlátlan

E-mail fiókkorlátlankorlátlankorlátlankorlátlan

E-mail fiók méretekorlátlankorlátlankorlátlankorlátlan

.htaccess futtatásigenigenigenigen

cPaneligenigenigenigen

Előretelepített CMSigenigenigenigen

Cron Jobsigenigenigenigen

SSL támogatásnem igényelhetőnem igényelhetőigényelhetőigényelhető

 MegrendelMegrendelMegrendelMegrendel

Csomagjainkról

Tárhelycsomagjaink mindenkinek megoldást nyújtanak. Egyszerű, néhány oldalas honlapokhoz a LOW csomagot ajánljuk, amely hosszú távon képes lesz igényeit kielégíteni, emellett itt bonyolíthatja magán vagy céges levelezését is.

A MEDIUM csomagot már nagyobb forgalmat bonyolító magánszemélyeknek és kisebb cégeknek ajánljuk. Adatbázis-orientált honlapok és több kolléga e-mail fiókja is szabadon konfigurálható ebben a csomagban

A HIGH csomagunkat igénytől függően kis-, közép- és nagyvállalatoknak ajánljuk, olyan cégeknek, amelyek már adatbázis-orientált tartalomkezelőrendszereket, webáruházakat működtetnek. A tárhelyhez korlátlan mennyiségű postafiók tartozik. A HIGH csomag méretéből adódóan alkalmas fájlok szabad mozgatására, fel és letöltésére a nap 24 órájában.

SOLDIER csomagunk azoké lehet, akik a web frontvonalában harcolnak, GIGABÁJTOKKAL viaskodnak és életük a NET. Ebben a csomagban a jelszó az "unlimited"! Korlátlan mennyiségű adatbázis, webáruház és c-panelhez tartozó bármely modul szabadon konfigurálható.

Bár négy tárhelycsomagunk szinte minden igényt kielégít, természetesen van lehetőség egyedi tárhelycsomagok kialakítására. Ezekre szükség lehet egyedi konfiguráció, megnövekedett tárhely vagy más egyedi rendszerszintű igény miatt.

Szerverkörnyezetünkről

Az Androvera Hosting tárhelyei Magyarország legnagyobb internetes csomópontjában a Budapest Internet Exchange – nek (BIX) helyet adó Victor Hugó utcai épületben működnek. A Szerver Hotel szervertermei összességében 2X10 Gigabit/s belföldi és 2x10 Gigabit/s nemzetközi sávszélességet kínálnak, az NIIF akadémiai hálózati kapcsolata pedig 1 Gigabit/s. Cégünk alapesetben szerverenként 100 Mbps dedikált Ethernet switch portot biztosít, de a növekvő igényekkel párhuzamosan a sávszélesség természetesen tovább növelhető hazai (BIX) és nemzetközi irányba, akár 1000 Mbps-ig. A belső hálózatot kapcsolt 10GE, Gigabit- és Fast-Ethernet csatlakozások alkotják.

A szerverek üzembiztos működtetése érdekében a folyamatos áramellátásról - a városi hálózat mellett - szükség esetén N+1 konfigurációjú redundáns dízelgenerátorok és nagy teljesítményű, online üzemű UPS rendszerek gondoskodnak. A por- és páramentes levegőt és az állandó hőmérsékletet extrém teljesítményű, többszörösen redundáns klímaberendezések biztosítják.

A gépek működésére külön szakértőkből álló csapat felügyel éjjel-nappal, és egy esetleges meghibásodás esetén azonnal megteszik a szükséges lépéseket. A szerverterem fizikai biztonságát 24 órás biztonsági szolgálat, naplózott elektronikus beléptető rendszer és zárt láncú kamerarendszer teszi teljessé.

A létesítményben az egyszerű, polcos gépek és a redundáns, nagy teljesítményű, rack szekrénybe szerelhető szerverek egyaránt elhelyezhetők. A létesítmény extrém tömegű eszközöket is képes befogadni, a gépterem terhelhetősége négyzetméterenként 3000 kg.